Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Για Θεσσαλονικείς





Σύντομο μάθημα διαχωρισμού ΜΕ και ΜΟΥ:

"Περίμενα να μου γράψεις, αλλά τελικά με έγραψες!"


-

7 σχόλια:

e_digonis είπε...

Εχει μια χροια αυτοσαρκασμου η Θεσσαλονικιωτικη διαλεκτος!

Ανώνυμος είπε...

σε λίγο κλείνω τα 30! k στα 30 αρχίζεις να ζεις συνεχεια με εκείνο το περίεργο φόβο πως........ όταν στρίψω σε μια γωνια, υπάρχει κίνδυνος να δεις τον εαυτό σου να έρχεται από το απέναντι πεζοδρόμιο να σε συναντήσει..... Άλλωστε κανένας δε μπορεί να ξεφύγει από τον εαυτό του, ακόμα κι αν είναι ήρωας του Josef Korant

"2wi"

Φαέθων είπε...

Η διάλεκτος της Θεσσαλονίκης, έχει ποικιλότροπα σατιριστεί και σατιρίζεται. Το σύντομο (σχεδόν ακαριαίο) μάθημα για Θεσσαλονικείς, είναι η πιο ευρηματική και πρωτότυπη
σάτιρα-σχόλιο που έχω
διαβάσει - ακούσει.
Κάποιο μάθημα για όποιους σχολιάζουν άσχετα με τις αναρτήσεις πράγματα, υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Ενα καλο παραδειγμα-μαθημα για "για όποιους σχολιάζουν άσχετα με τις αναρτήσεις πράγματα" ειναι το σχολιο που εκανα σε αυτο το ιστιολογιο, το οποιο ομως προοριζοταν για την αναρτηση! σε καποιο αλλο ιστιολογιο, καθως περιπλανηθηκα απο το ιστιολογιο καποιου ή καποιας(δε θυμαμαι ακριβως το προσωπο)σε αλλα ιστιολογια κ διαβαζα αλλες αναρτησεις, την οποια αναρτηση ομως δεν μπορω τωρα να βρω κ να εντοπισω που ειναι. Ετσι λοιπον κ λογω ζαλαδας κ βιασυνης καταγραφηκε κ προσαρτηθηκε αυτο το σχολιο σε αυτο το ιστιολογιο κ σε αυτη τη αναρτηση το οποιο ομως κ εγω ο ιδιος μολις τωρα το αντεληφθηκα κ ανεγνωρισα. Απο μερος μου λοιπον ζητω συγνωμη για αυτη μου την απροσεξια-αφηρημηδα-στιγμιαια(ενδεχεται κ ολικη) απωλεια συγκεντρωσεως κ προβειτε παρακαλω σε οποιαδηποτε ενεργεια.

Τα σεβη μου!

"2wi"

Φαέθων είπε...

Ανώνυμε αφού είσαι 30 χρονών, μη χάνεις το χιούμορ σου και την αυτοσυγκέντρωσή σου από τώρα. Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου για να τα χάσεις. Και κάτι ακόμα που προσφερουν τα καλά, της έστω και κατά λάθος επικοινωνίας:
Ιστο-λόγιο Ανώνυμε και όχι
Ιστιο-λόγιο όπως το αναφέρεις, αφού: Ιστός= δίχτυ, δίκτυο
και Ιστίο = το πανί του πλεούμενου, του σκάφους.
Να 'σαι καλά. Αν είσαι και ο Κώστας Μπικάρας ακόμα καλύτερα...

Κυκλοδίωκτον είπε...

Τα δικά μου σχόλια προφανώς περιττεύουν...

Φαέθων είπε...

@Κυκλοδίωκτον
Όχι. Δεν περιττεύουν τα σχόλιά σου. Αντίθετα. Τα πιο ενδιαφέροντα σχόλια είναι του οικοδεσπότη. Όταν αποφασίζει να σχολιάσει.