Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010

Χιόνι...

Μάλλον οφείλεται στην μπαταρία που τελείωνε το ...ριγέ εφφέ που έκανε από μόνη της η μηχανή (είναι εμφανές όμως σε μεγαλύτερο μέγεθος)

Οι επόμενες τραβήχτηκαν από το ανοικτό παράθυρο του αυτοκινήτου καθ' οδόν.
Πηγαίναμε σιγά χωρίς αλυσίδες ενώ το χιόνι έπεφτε αδιάκοπα...Την επόμενη μέρα βγήκε ο ήλιος και έλιωσε τα χιόνια από τα περισσότερα κλαδιά.
Δεν είναι και ιδιαίτερα σπουδαίες σαν φωτογραφίες, αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να τραβήξω με τις υπάρχουσες δυνατότητες και συνθήκες.


-

7 σχόλια:

e_digonis είπε...

Η ΧΙΟΝΙ(9) μου αρεσε πολυ γιατι χρησιμοποιει τρια επιπεδα βαθους στο περιεχομενο και εχει μια γωνια ληψης που προσδιδει κινηση στις φιγουρες των δεντρων. Ωραια!

Φαέθων είπε...

Μια φορά που είχες πάλι αναρτήσει κάποιες ωραίες φωτογραφίες, εξέφρασα τον ενθουσιασμό μου γι αυτές αφού μου είχαν αρέσει πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν να νιώσω ότι πήγα να βρω το μπελά μου.
Έτσι λοιπόν, συχνά τέτοιες συμπεριφορές, μας οδηγούν, υποθέτω χωρίς να το συνειδητοποιούν,
στη σκέψη ότι είναι καλύτερα να σιωπούμε.

Κυκλοδίωκτον είπε...

@e_digonis, ευχαριστώ, αν και αυτό το "γωνία λήψης" μου θύμισε τον ευρυγώνιο φακό και κάτι άλλες δυνατότητες που δεν έχει η μηχανή μου... (σιγά-σιγά... πού θα πάει).
(Μήπως η κίνηση στις φιγούρες οφείλεται στην κίνηση που είχε το αυτοκίνητο καθώς τραβούσα;)

@Φαέθων,
τον υποτιθέμενο... "μπελά" του τον βρήκε κάποιος Dimis (http://kyklodiwkton.blogspot.com/2009/06/blog-post_07.html),
αλλά καλές είναι τέτοιες ομολογίες για να πέφτουν οι μάσκες.

Φαέθων είπε...

Tην υποτιθέμενη μάσκα την έβγαλα εγώ μόνος μου. Αλλά αυτό λίγη σημασία έχει αφού είναι η επιφάνεια. Η ουσία είναι αυτά που λέγονται. Αλλά ποιος δίνει σημασία στην ουσία; Τις εντυπώσεις να κερδίζουμε...

Κυκλοδίωκτον είπε...

@Φαέθωνα, τέρμα οι μεταμφιέσεις και οι μικροπρέπειες. Μετά από αυτήν την αποκάλυψη σου απαγορεύω να σχολιάζεις στο μπλογκ μου. Οποιοδήποτε τυχόν σχόλιό σου θα σβήνεται.
Κι αν σου 'χει μείνει ελαχιστότατο ήθος δεν θα επιστρέψεις με άλλο όνομα ή ανώνυμες κακοήθειες.

e_digonis είπε...

Οχι, η κινηση πιστευω οφειλεται στις φιγουρες των δεντρων που με το φως δημιουργουν μια ενδιαφερουσα χρωματικη διαβαθμιση!

Κυκλοδίωκτον είπε...

Κοίτα να... δεις e-digonis, και δεν την είχα και σε μεγάλη υπόληψη την 9 σε σχέση με τις υπόλοιπες...